top of page

SELSKAPER

Lentus_butikkdrift_lys_RGB_høy_oppløsnin

Lentus Butikkdrift har sitt hovedkontor sentralt på Carl Berner i Oslo. Selskapet er privat og eier og drifter flere dagligvarebutikker på Østlandet. De fleste butikkene er lokalisert i Oslo, men har butikker fra Engelsviken i Syd, til Jessheim i Nord, Kongsberg i øst og Blaker i vest. Alle våre butikker er profilert som Joker eller Nærbutikken.

Lentus_eiendom_logo_RGB_lys_høy_oppløsni

Lentus Eiendom AS ble etablert i 2011 og er i dag i sterk vekst innen blant annet eiendomsforvaltning, utleie, kjøp og salg av bolig, næringseiendom, lager og leiligheter. Bedriftens brede erfaring gjør Lentus Eiendom godt rustet til å bidra i fremtidsrettede prosjekter. 

Lentus_administrasjon_logo_RGB_høy_opplø

Spørsmål om fakturaer eller inkasso? 
Send en e-post til post@lentusgruppen.no hvis du har spørsmål vedrørende fakturaer, inkasso, fakturakopier med mer. Vi hjelper deg så fort vi kan. 

Lentus_bygg_logo_RGB_lys_høy_oppløsning.

Lentus Bygg AS startet i 2014 for å drifte og vedlikeholde næringslokaler til Lentus Butikkdrift AS. Siden da har bedriften vokst og driver i dag med større prosjekter innenfor ombygging og nybygg av boliger for privatmarkedet samt næringslokaler. Lentus Bygg kan tilby skreddersydde løsninger for bolig og næringslokaler.

BOF logo hvit.png

Bente Olafsen’s Finans er en av Oslo’s eldste og mest etablerte finansrådgivere. BOF tilbyr boliglån, privat finansiering og næringslån til både små og store prosjekter. Som frittstående finansrådgivere er de ansatte i posisjon til å gi objektive råd om de forskjellige bankene, gi personlig service og oppfølging på alle finansielle områder.

Alltid 24 Sikkerhet Hvit.png

Alltid24 Sikkerhet AS  ble etablert i 2009 og er i stor vekst. Alltid24 tilby komplette sikkerhets løsninger og rådgivning med de mest nødvendige tjenester. Vi ønsker å være det naturlige valget for kunder som ønsker alle sine sikkerhetsløsninger fra en og samme leverandør.

Apex Media logo hvit.png

Apex Media er en totalleverandør innen design, merkevarebygging og markedsføring. De ansatte i Apex Media brenner for sitt fag og setter merkevaren i fokus. Målet er å finne de beste løsningene for sine kunder. 

Lentus eiendom
Lentus bygg
bottom of page