OM OSS

Lentusgruppen AS er 100% privateid og består i dag av flere selskaper innenfor dagligvare, eiendom, investering og finans. Dette gir oss bred kunnskap innenfor en rekke fagområder og ikke minst en høy grad av tverrfaglighet.

 - Vi står sterkt for det sosiale

Noe som er helt avgjørende for oss er menneskene. Det er de som drar lasset videre slik at vi vår kontinuerlig utvikling og vekst. Vi har et stort fokus på dyktige, selvstendige og foroverlente mennesker som tør å ta ansvar. Vi er flinke til å jobbe på tvers og opprettholde et godt samarbeid både internt og eksternt
- og med flinke medarbeidere som brenner for sitt fagområde og sine kunder når vi våre felles mål!

 

Lentusgruppen søker stadig etter nye samarbeidspartnere og dyktige fagfolk. Ønsker du å bli en del av Lentus-familien? Ta kontakt med oss!

INDER SINGH

Administrerende direktør

Lentusgruppen

 

inder.singh@lentusgruppen.no

TROND VIGGO GODVIK

Daglig leder

Bente Olafsen´s Finans

 

trond@bof.as

IDA KRISTINE REBNE

Prosjektleder / Grafisk designer

Lentus Administrasjon

 

ikr@lentusgruppen.no

NAEEM AHMED

Daglig leder

Lentus Administrasjon

 

na@lentusgruppen.no

OLE PETTER GUNDERSEN

Daglig leder

Lentus Bygg

 

olepetter@alltid24.no

LEIF ANDERS STENE-JOHANSEN

Driftssjef
Lentus Butikkdrift

lasj@lentusgruppen.no

TED LAURITZEN

Leder, sikkerhet og HR

Lentus Administrasjon, Alltid24

 

ted.lauritzen@lentusgruppen.no

MARIANNE BJØLGERUD

Eiendomssjef

Lentus Eiendom

 

marianne.bjolgerud@lentusgruppen.no

TIMUR YUSSUPOV

Head of Corporate Development

Lentusgruppen

 

timur@lentusgruppen.no

 Besøk oss på vårt kontor

Vi holder til i trivelige lokaler på Carl Berners plass i Oslo. Her vil du vil møte både dyktige og hyggelige mennesker. Ved ankomst, henvend deg i resepsjonen vår .  

Vår historie

Konsernets reise startet i 1997 da Inder Singh jobbet i Sinsen Kolonial som daglig leder og startet med en storkiosk på Torshov. I 2001 utviklet han kiosken til å bli en Joker-butikk der overskuddet ble investert i leiligheter for utleie.

 

Første investering var Årvollskogen hvor Sinsen Kolonial kjøpte ti leiligheter. Etter dette ble det kjøpt flere leiligheter og i 2007 kom Joker-butikk nummer to. Frem til 2011 besto Sinsen Kolonial av 13 butikker og leiligheter. I 2011 ble Inder eier av Sinsen Kolonial, og det ble etablert en rekke selskaper innenfor eiendom, bygg, sikkerhet, eiendomsmegling og finans.

 

Hele denne reisen ble til suksess ved hjelp av svært mange dyktige medarbeidere som fortsatt er med den dag i dag. Nå består konsernet av til sammen 400 ansatte. Tiden fremover vil bestå av å styrke butikkdriften ved å være en levende aktør innenfor nærbutikksegmentet og med fokus på dyktige medarbeidere og flotte butikker. Parallelt skal eiendomsmassen styrkes ved å skape egne boligutviklingsprosjekter. 

 

Vi står sterkt for det sosiale og noe som er helt avgjørende for oss er menneskene. Det er de som drar lasset videre slik at vi vår kontinuerlig utvikling og vekst. Vi har et stort fokus på dyktige, selvstendige og foroverlente mennesker som tør å ta ansvar. Vi er flinke til å jobbe på tvers, opprettholde et godt samarbeid både internt og eksternt, og med flinke medarbeidere som brenner for sitt fagområde og sine kunder når vi våre felles mål.

Ønsker du å lese mer om hva vi gjør? Se våre aktuelle saker her.

 

Selskapene

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.