top of page

Om oss

Noe som er helt avgjørende for oss er menneskene. Det er de som drar lasset videre slik at vi vår kontinuerlig utvikling og vekst. Vi har et stort fokus på dyktige, selvstendige og foroverlente mennesker som tør å ta ansvar. Vi er flinke til å jobbe på tvers og opprettholde et godt samarbeid både internt og eksternt - og med flinke medarbeidere som brenner for sitt fagområde og sine kunder når vi våre felles mål!

 

Lentusgruppen søker stadig etter nye samarbeidspartnere og dyktige fagfolk. Ønsker du å bli en del av Lentus-familien? Ta kontakt med oss!

Lentusgruppen_bilde1.jpg
Inder_svart-hvitt.jpg

INDER SINGH

Styreformann

Lentusgruppen

 

inder.singh@lentusgruppen.no

Garnes, Knut nettside.jpg

KNUT GARNES

Daglig leder / CEO

Lentus Eiendom

 

knut.garnes@lentusgruppen.no

Naeem_svart-hvitt4.jpg

NAEEM AHMED

Daglig leder / CEO

Lentus Administrasjon

 

na@lentusgruppen.no

Leif_svart-hvitt.jpg

LEIF ANDERS STENE-JOHANSEN

Driftssjef
Lentus Butikkdrift

lasj@lentusgruppen.no

thumbnail_IMG_0411_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

SVEIN KLOSTER

Daglig leder / CEO

Auxilio Finans

 

svein@auxfi.no

 Besøk oss på vårt kontor

Vi holder til i trivelige lokaler på Carl Berners plass i Oslo. Her vil du vil møte både dyktige og hyggelige mennesker. Ved ankomst, henvend deg i resepsjonen vår .  

Vår historie

Konsernets reise startet i 1997 da Inder Singh jobbet i Sinsen Kolonial som daglig leder og startet med en storkiosk på Torshov. I 2001 utviklet han kiosken til å bli en Joker-butikk der overskuddet ble investert i leiligheter for utleie.

 

Første investering var Årvollskogen hvor Sinsen Kolonial kjøpte ti leiligheter. Etter dette ble det kjøpt flere leiligheter og i 2007 kom Joker-butikk nummer to. Frem til 2011 besto Sinsen Kolonial av 13 butikker og leiligheter. I 2011 ble Inder eier av Sinsen Kolonial, og det ble etablert en rekke selskaper innenfor eiendom, bygg, sikkerhet, eiendomsmegling og finans.

 

Hele denne reisen ble til suksess ved hjelp av svært mange dyktige medarbeidere som fortsatt er med den dag i dag. Nå består konsernet av til sammen 400 ansatte. Tiden fremover vil bestå av å styrke butikkdriften ved å være en levende aktør innenfor nærbutikksegmentet og med fokus på dyktige medarbeidere og flotte butikker. Parallelt skal eiendomsmassen styrkes ved å skape egne boligutviklingsprosjekter. 

 

Vi står sterkt for det sosiale og noe som er helt avgjørende for oss er menneskene. Det er de som drar lasset videre slik at vi vår kontinuerlig utvikling og vekst. Vi har et stort fokus på dyktige, selvstendige og foroverlente mennesker som tør å ta ansvar. Vi er flinke til å jobbe på tvers, opprettholde et godt samarbeid både internt og eksternt, og med flinke medarbeidere som brenner for sitt fagområde og sine kunder når vi våre felles mål.

Ønsker du å lese mer om hva vi gjør? Se våre aktuelle saker her.

Vår historie

Selskapene

bottom of page