top of page

Våre selskaper

Lentus butikkdrift_logo_svart font.png
Lentus_butikkdrift_bilde_med_logo.png

Lentus Butikkdrift har sitt hovedkontor sentralt på Carl Berner i Oslo. Selskapet eier og drifter i dag 35 dagligvarebutikker på Østlandet, hvor majoriteten er lokalisert i Oslo. Alle butikker er profilert som Joker eller Nærbutikken - vi er den gode naboen!

Lentus eiendom_logo_svart font.png
Lentus_eiendom_Bilde_med_logo.png

Lentus Eiendom AS ble etablert i 2011 og er representert innen eiendomsforvaltning, utleie, kjøp og salg av bolig, næringseiendom, lager og leiligheter. Vi satser på bærekraftige og fremtidsrettede prosjekter for denne virksomheten som er i sterk vekst.  

Lentus administrasjon_logo_svart font.pn
Lentus_administrasjon_bilde_med_logo.png

Spørsmål om fakturaer eller inkasso? Send en e-post til post@lentusgruppen.no hvis du har spørsmål vedrørende fakturaer, inkasso, fakturakopier med mer. Vi hjelper deg så fort vi kan.  Lentusgruppen Administrasjon AS leverer administrative tjenester for alle selskapene i Lentusgruppen AS.

Lentus bygg_logo_svart font.png
Lentus_bygg_bilde_med_logo.png

Lentus Bygg AS startet i 2014 for å drifte og vedlikeholde næringslokaler til Lentus Butikkdrift AS. Siden da har bedriften vokst og driver i dag med større prosjekter innenfor ombygging og nybygg av boliger for privatmarkedet samt vedlikehold og oppgradering av næringslokaler. 

BOF_logo_svart.png
BOF svart bakgrunn.png

Bente Olafsen’s Finans er en av Oslo’s eldste og best etablerte finansrådgivere. BOF tilbyr boliglån, privat finansiering og næringslån til både små og store prosjekter. Vi gir objektive råd om ulike banker og gir personlig service og oppfølging på alle finansielle områder.

Alltid 24 Sikkerhet 2.png
Alltid24 svart bakgrunn.png

Alltid24 Sikkerhet AS  ble etablert i 2009 og har vært i kontinuerlig vekst siden. Vi tilbyr komplette sikkerhetsløsninger og rådgivning innenfor hele fagfeltet. Vi ønsker å være det naturlige valget for kunder som vil ha alle sikkerhetsløsninger fra en og samme leverandør. 

ApexMediaLogoSvart.png
Apex Media svart bakgrunn.png

Apex Media er en totalleverandør innen design, merkevarebygging og markedsføring. De ansatte i Apex Media brenner for sitt fag og setter merkevaren i fokus. Målet er å finne de beste løsningene for våre kunder. 

bottom of page